22 Dhjetor 2020

  Takimi i 6 vjetorit të FUEN TAG u mbajtë online

  Pakicat dhe komunitetet Turk’e nga Ballkani deri në Kaukaz u bashkuan në një platformë virtuale. Takimi i 6 Vjetorit të…
  26 Tetor 2020

  Takimi i Bordit të Delegatëve FUEN 2020 u mbajt në mënyrën online

  Bashkimi Federal i Kombeve Evropiane (FUEN) për asye të shpërthimit të koronavirusit (Kovid-19) nuk ka mundur të mbaj kongresin e…
  23 Nëntor 2019

  Ndryshim nga Komunitetet për Zgjedhjet e Nënkryetarit të Komunës

  Me 18 Dhjetor 2018 Shoqata Unioni Rinor të Kosovës paraqiti një ankesë Avukatit të Popullit Hilmi Jashari me kërkesë që…
  Back to top button